Tasokkaat jauhemaalauslaitteet ja märkämaalauslaitteet koko Suomeen

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Wagner Industrial Solutions Scandinavia tarjoaa jauhemaalauslaitteet ja jauhesovellukset automaattisista käsitoimisiin laitteisiin. Palvelualueemme kattaa koko Suomen. Tutustu jauhemaalauksen eli pulverimaalauksen ratkaisuihimme syötössä,
levityksessä, muovikaapeissa sekä sekoituksessa ja annostelussa. Lisätietoa tuotteista saat myyjiltämme sekä tutustumalla tuotteisiimme tuoteluettelossa.

Syöttö 

WAGNER-tuotteet injektoreista ja pumpuista jauhekeskuksiin tekevät
jauhemaalien sekä muiden jauhemaisten pinnoitteiden syötöstä siistiä ja
tehokasta.

WAGNER-jauhekeskukset PrimaCenter on kompakti ja vähän tilaa vievä
jauhekeskus, jonka nopeat värinvaihdot tekevät siitä tehokkaan niin värin- kuin ajankäytöltään. Niin ikään nopeisiin värinvaihtoihin suunniteltu PXM Powder Center mahdollistaa jopa 27 maalipistoolin käytön. SuperCenter-jauhekeskukseen integroitu kuljetusjärjestelmä varmistaa jauhemaalin tasaisen siirron keskeytyksittä. SuperCenteriin voidaan yhdistää parhaimmillaan 22 maalipistoolia.

Kysy lisää myyjiltämme

Levitys

Manuaalinen SPRINT X on sekä toiminnallinen että tyylikäs. Yksikössä on laaja valikoima toimintoja eri pinnoitustuloksille. Erilaisia letkuja ja muita osia yhdistelemällä SPRINT on muokattavissa vaativienkin kohteiden pinnoittamiseen.

Maalauskaapit

Manuaaliset maalauskaapit toimivat sekä omina yksikköinään että automaattijärjestelmiin integroituina. BASIC-mallit ovat kustannustehokkaita, niin yksittäisten osien kuin pienten erien pinnoittamiseen sopivia maalauskaappeja. ID-maalauskaappi soveltuu pienten sekä suurien erien pinnoittamiseen sarjatuotantona.


Automaattiset maalauskaapit sopivat vaativiinkin työympäristöihin kestävän rakenteensa ja helpon huollettavuutensa
ansiosta. Ne sopivat sekä yksittäis- että monivärijärjestelmiin. ICM-Multicyclonen
kaapit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Se sopii sekä automaattiseen jauhemaalaukseen että manuaaliseen monivärimaalaukseen.
PVC-rakenteinen SuperCube tarjoaa nopeimman mahdollisen värinvaihdon automaattisessa jauhemaalauksessa. Kompakti suunnittelu, kopin lattioiden automaattinen puhalluspuhdistus sekä loistava pinnoitusjälki tekevät siitä tehokkaan ja helppokäyttöisen.

Sekoitus ja annostelu

Joustavat ja kätevästi liikuteltavat WAGNER-traverssit tekevät myös 3D-pinnoituksesta sujuvaa. Niiden käyttö mahdollistaa
monipuoliset pinnoitukset kustannustehokkaasti ilman kalliita robotteja.
Luotettavat ja tarkkuudeltaan korkealuokkaiset ohjausjärjestelmät ovat optimaalisia tehokkaiden pulverimaalausjärjestelmien luomiseen. Ohjausjärjestelmä valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan, ja niihin voidaan liittää useita maalipistooleja. Ohjausyksiköissä
on kattavasti toimintoja erinomaisen pinnoitustuloksen sekä sujuvan
prosessin takaamiseksi. Selkeä näyttö helpottaa monimutkaistenkin
toimintojen ohjaamista.

Kansainvälisesti arvostetut WAGNER-tuotteet

WAGNER-osaamista hyödynnetään esimerkiksi metalliteollisuudessa (mm. puutarhakalusteet, urheiluvälineet, sähkökeskukset, kodinkoneet), autoteollisuuden alihankinnassa (alumiini- ja teräsvanteet) sekä kuljetusteollisuudessa (mm. linja-autot, rautatiekalusto, nosturit, kaupalliset ajoneuvot).

Märkämaalauslaitteet 

Wagner Industrial Solutions Scandinavia tarjoaa nestesovellukset pumpuista maalauspistooleihin.

Tutustu märkämaalauksen WAGNER-ratkaisuihin niin maalien ja pinnoitteiden syötössä, levityksessä kuin sekoituksessa ja annostelussa.

Korkeapainepumput

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut EvoMotion-, WildCat- ja Puma-korkeapainepumput soveltuvat esimerkiksi yksittäisten tuotteiden maalauspisteisiin. Leopard-pumput vastaavat erityisen hyvin puu- ja metalliteollisuuden pinnoitustarpeisiin.

Korkeapainekalvopumput

HP-kaksoiskalvopumppu Cobrassa on hyvä suorituskyky ja minimoitu sisäinen tilavuus. Nämä vähentävät merkittävästi liuottimen kulutusta ja materiaalihävikkiä huuhtelu- ja värinvaihtotoimintojen aikana. Taloudelliset ominaisuudet sekä kestävä rakenne tekevät siitä
laadukkaan syöttölaitteen.

Matalapainepumput 

Zip-matalapainepumput on suunniteltu erityisesti ilmankulutuksen vähentämisen sekä tehokkaamman suoritus- ja käyttökyvyn
saavuttamiseksi. Erityinen rakenne ja laajat käyttömahdollisuudet tekevät siitä myös vaativien, kuten syövyttävän ja hiovan aineen
käsittelyyn soveltuvan.

Sekoitus ja annostelu

Elektroniset 2K-sekoitus- ja -annostelujärjestelmät mahdollistavat eri sovelluksia ja korkeita suihkelukuja. TwinControl on korkealaatuinen, kätevä ja helposti puhdistettava järjestelmä, joka
soveltuu vaativienkin pinnoitusten ja maalien, kuten korkeaviskositeettisten materiaalien käsittelyyn. 

FlexControl tarjoaa lähes rajattoman määrän käyttömahdollisuuksia. FlexControl-järjestelmän voi myös liittää esimerkiksi robotti-, automaatiolinja- ja muihin laitteisiin.

WAGNER-pinnoituslaitokset maailmalla

WAGNER-tekniikkaa ja -tuotteita käytetään muovi- ja metalliteollisuudessa
(mm. matkapuhelimet, kannettavat tietokoneet, urheiluvälineet, moottorit), nahkateollisuudessa, puun pintakäsittely- ja
huonekaluteollisuudessa (mm. keittiöt, ovet), auto- ja kuljetusteollisuudessa (mm. vanteet, akselit, jouset, maatalouskoneet, linja-autot) sekä suojapinnoiteteollisuudessa (laivanrakennus, meriteknologia, tuuliturbiinit).