Wagner-huoltopalvelu toimii koko Suomen alueella

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Kutsu Wagner-huoltopalvelu paikalle, kun tarvitset Wagner-pintakäsittelylaitteiden ammattitaitoista huoltoa. Wagner Industrial Solutions Scandinavian palvelualue kattaa koko Suomen alueen. Tulemme huoltamaan ja korjaamaan huollon tarpeessa olevat laitteet sekä autamme asentamaan lisä- ja varaosat.


WAGNER-konserni, johon yrityksemme kuuluu, tarjoaa laatua maailmanlaajuisesti, tuotteista huoltoihin ja asennuksiin.

WAGNER-konserni myös kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja palvelujaan. Tavoitteenamme on täyttää ja ylittää asiakkaan odotukset pintakäsittelyteknologian eri osa-alueilla. Olemme sitoutuneet korkealuokkaisen teknologian suunnitteluun ja valmistukseen, innovatiiviseen markkinointiin sekä maailmanlaajuiseen huoltoon. Tämän ansiosta saat aina luotettavia, kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita, jotka yltävät aina uusiin huippusuorituksiin lisäosien ja tarvittavan huollon avittamina.

WAGNER-varaosat kaikkiin tuotteisiimme

Pintakäsittelylaitteisiimme on saatavissa runsaasti lisäosia ja
-varusteita. Toimittamamme Wagnerin alkuperäiset varaosat ovat laadukkaita ja kestäviä. Tarjoamme varaosia kaikkiin myymiimme tuotteisiin, pumpuista ja ohjausjärjestelmistä manuaali- ja
automaattipistooleihin. Lisävarusteilla tehostat jauhe- ja märkämaalauslaitteidesi toimivuutta ja lisäät niiden käyttömahdollisuuksia.

Tutustu käteviin jauhe- ja märkämaalauksen varusteisiin

Manuaalipistooli märkämaalaukseen

Manuaalipistooli GM5000 märkämaalaukseen

Saatavilla erilaisia jatkoletkuja, kiinnitysosia ja testauslaitteita. Pistoolin huuhteluyksiköllä laitteen päivittäinen puhdistus on nopeaa ja helppoa. Yksikön avulla otetaan myös käyttäjän terveys ja ympäristön puhtaus huomioon ja vähennetään sekä puhdistusaikaa että -jätettä.

Manuaalipistooli jauhemaalaukseen

PEM-X1-manuaalipistooli jauhemaalaukseen

Tarjolla on erilaisia suuttimia litteistä pyöreisiin. Suuttimen jatke helpottaa hankalien ja syvien työkohteiden, kuten patterien ja kaapistojen, maalausta. Erikokoisilla jauheletkuilla optimoidaan jauheen kulutus ja pinnoituksen laatu.

Pumput märkämaalaukseen

Pumput märkämaalaukseen

Voit valita esimerkiksi Cobra-kaksoiskalvopumppuihin runsaasti erilaisia
imujärjestelmiä, letkuja ja ohjaimia. EvoMotion-korkeapainepumpun käyttö tehostuu kätevällä rullallisella alustalla, seinäpidikkeellä, ilmansäätimellä tai esimerkiksi maalisuodattimella.

Tarvitsemasi osat suoraan varastosta tai tehdastoimituksena

Toimitamme haluamasi WAGNER-tuotteet suoraan varastostamme tai tehdastoimituksena tuotteesta riippuen. Pyrimme nopeaan toimitukseen ja tarvittaessa autamme sinua sopivimman varaosan tai varusteen valitsemisessa.

Tee tilaus!

WAGNER-ammattilaiset käytössäsi

Laadukkainkin teknologia toimii vasta, kun se on oikein asennettu. Me tulemme asentamaan tiloihisi niin jauhe- kuin märkämaalauslaitteet,
jotta saat ne tehokkaasti heti käyttöösi, toimivina ja turvallisina.
Tulemme myös huoltamaan ja korjaamaan huollon tarpeessa olevat laitteet sekä autamme asentamaan lisä- ja varaosat. Toimimme koko Suomen alueella.

WAGNER service app

Wagner Service -applikaation avulla saat nopeaa ja luotettavaa apua suoraan Wagner-tiimiltä, jonka kanssa voit kommunikoida ääni- tai tekstiviestein sekä videopuhelun kautta. Applikaation voit ladata veloituksetta Googlen tai Applen sovelluskaupasta.