Varaosat ja varusteet

WAGNER-varaosat kaikkiin tuotteisiimme

Pintakäsittelylaitteisiimme on saatavissa runsaasti lisäosia ja -varusteita. Toimittamamme Wagnerin alkuperäiset varaosat ovat laadukkaita ja kestäviä. Tarjoamme varaosia kaikkiin myymiimme tuotteisiin, pumpuista ja ohjausjärjestelmistä manuaali- ja automaattipistooleihin.

Lisävarusteilla tehostat jauhe- ja märkämaalauslaitteidesi toimivuutta ja lisäät niiden käyttömahdollisuuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tarvitsemasi osat suoraan varastosta tai tehdastoimituksena

Toimitamme haluamasi WAGNER-tuotteet suoraan varastostamme tai tehdastoimituksena tuotteesta riippuen. Pyrimme nopeaan toimitukseen ja tarvittaessa autamme sinua sopivimman varaosan tai varusteen valitsemisessa. Alla esimerkkejä lisävarusteista eri tuotteisiimme. Lisätietoa pintamaalaus- ja pinnoitustuotteistamme saat tuotteen nimeä klikkaamalla. Tuotesivuilla on myös linkit  pdf-esitteisiin, joista löytyy kattava valikoima lisäosia.

Manuaalipistooli GM5000 märkämaalaukseen

Saatavilla erilaisia jatkoletkuja, kiinnitysosia ja testauslaitteita. Pistoolin huuhteluyksiköllä laitteen päivittäinen puhdistus on nopeaa ja helppoa. Yksikön avulla otetaan myös käyttäjän terveys ja ympäristön puhtaus huomioon ja vähennetään sekä puhdistusaikaa että -jätettä.

PEM-X1-manuaalipistooli jauhemaalaukseen

Tarjolla on erilaisia suuttimia litteistä pyöreisiin. Suuttimen jatke helpottaa hankalien ja syvien työkohteiden, kuten patterien ja kaapistojen maalausta. Erikokoisilla jauheletkuilla optimoidaan jauheen kulutus ja pinnotuksen laatu.

Pumput märkämaalaukseen

Voit valita esimerkiksi Cobra-kaksoiskalvopumppuihin runsaasti erilaisia imujärjestelmiä, letkuja ja ohjaimia. EvoMotion-korkeapainepumpun käyttö tehostuu kätevällä rullallisella alustalla, seinäpidikkeellä, ilmansäätimellä tai esimerkiksi maalisuodattimella.

Tilaa varaosa