Märkämaalauslaitteet

Nestesovellukset pumpuista
maalauspistooleihin

Tutustu märkämaalauksen WAGNER-ratkaisuihin niin maalien ja pinnoitteiden syötössä, levityksessä kuin sekoituksessa ja annostelussa. Voit lukea lisätietoa pdf-esitteestämme (englanniksi) tuotteen nimeä klikkaamalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Syöttö

WAGNER-tuotteet korkea- ja matalapainepumpuista maalinsyöttöjärjestelmiin nestemäisille pinnoitusaineille ja maaleille. Tuotteen nimeä klikkaamalla voit lukea lisätietoa tuotteesta pdf-esitteestämme (englanniksi). Märkämaalaukseen käytettävistä manuaalipistooleista ja automaatipistooleista saat lisätietoa sivuiltamme.

Korkeapainepumput

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut EvoMotion-, WildCat– ja Puma-korkeapainepumput soveltuvat esimerkiksi yksittäisten tuotteiden maalauspisteisiin. Leopard-pumput vastaavat erityisen hyvin puu- ja metalliteollisuuden pinnoitustarpeisiin.

EvoMotion 20-30S »
EvoMotion 40-15 »
WildCat 18-40 »
Puma 28-40 »
Leopard 35-70 »
Leopard 48-110 »
Jaguar 75-150 »

Korkeapainekalvopumput

HP-kaksoiskalvopumppu Cobrassa on hyvä suorituskyky ja minimoitu sisäinen tilavuus. Nämä vähentävät merkittävästi liuottimen kulutusta ja materiaalihävikkiä huuhtelu- ja värinvaihtotoimintojen aikana. Taloudelliset ominaisuudet sekä kestävä rakenne tekevät siitä laadukkaan syöttölaitteen.

Cobra 40-10 »
Cobra 40-25 »

Matalapainepumput

Zip-matalapainepumput on suunniteltu erityisesti ilmankulutuksen vähentämisen sekä tehokkaamman suoritus- ja käyttökyvyn saavuttamiseksi. Erityinen rakenne ja laajat käyttömahdollisuudet tekevät siitä myös vaativien, kuten syövyttävän ja hiovan aineen käsittelyyn soveltuvan.

Zip 52 »
Zip 80 »
Topfinish DD10 »

Sekoitus ja annostelu

Elektroniset 2K-sekoitus- ja annostelujärjestelmät mahdollistavat eri sovelluksia ja korkeita suihkelukuja. TwinControl on korkealaatuinen, kätevä ja helposti puhdistettava järjestelmä, joka soveltuu vaativienkin pinnoitusten ja maalien, kuten korkeaviskositeettisten materiaalien käsittelyyn. FlexControl tarjoaa lähes rajattoman määrän käyttömahdollisuuksia. FlexControl-järjestelmän voi myös liittää esimerkiksi robotti-, automaatiolinja- ja muihin laitteisiin.

TwinControl »
PROTEC 2K »
2K Smart »
2K Comfort »


Ota yhteyttä
ja kerro maalaus- ja pinnoitelaitteiden tarpeestasi.

AquaCoat – elektrostaattinen maalausjärjestelmä

AquaCoat »

Paineastiat

Paineastiat »

WAGNER-pinnoituslaitokset maailmalla

WAGNER-tekniikkaa ja -tuotteita käytetään muovi- ja metalliteollisuudessa (mm. matkapuhelimet, kannettavat tietokoneet, urheiluvälineet, moottorit), nahkateollisuudessa, puun pintakäsittely- ja huonekaluteollisuudessa (mm. keittiöt, ovet), auto- ja kuljetusteollisuudessa (mm. vanteet, akselit, jouset, maatalouskoneet, linja-autot) sekä suojapinnoiteteollisuudessa (laivanrakennus, meriteknologia, tuuliturbiinit).

Ota yhteyttä ja kysy lisää