Manuaali- ja automaattipistoolit

Voit lukea lisätietoa pdf-esitteestämme (englanniksi) tuotteen nimeä klikkaamalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Manuaalipistoolit

Käsikäyttöiset WAGNER-manuaalipistoolit

Jauhe- eli pulverimaalaus

PEM-X1 on rakeenteeltaan ihanteellinen ja vain 490 grammaa painava jauhemaalauksen manuaalipistooli. Vakaan tasapainonsa ja intuitiiivisen
toimintansa ansiosta sen avulla on helppo luoda tasaista jälkeä ja täydellisiä pinnoitustuloksia. Laaja lisävarustevalikoima antaa useita käyttömahdollisuuksia. Kaikki tarvittava kulkee kätevässä salkussa, jossa jokaiselle osalle on oma paikkansa.

PEM-X1 »

Märkämaalaus

Elektrostaattinen GM5000 on taloudellinen ja turvallinen, erinomaisen tartunnan ja laadukkaan pinnan tarjoava manuaalipistooli. Pistoolin avulla maalaat kätevästi myös kulman taakse. Elektrostaattiset ruiskutuslinjat tekevät kalvon paksuudesta erittäin tasaisen. Resurssitehokkuus ja lyhyt takaisinmaksuaika tarjoavat ratkaisevaa etua monilla teollisuuden aloilla.

AirCoat-korkeapainepistoolit on suunniteltu ergonomisiksi ja monikäyttöisiksi märkämaalauslaitteiksi erilaisille käyttäjille. Korkea toimintavarmuuden ja kevyen rakenteensa ansiosta niitä on helppo käyttää pitkäkestoisessakin pinnoitustyössä.
Pitkälle kehitellyllä AirCoat-sumutuksella saat pehmeämmän ja sileämmän pinnan.

Ilma-avusteisten manuaalipistoolien kolme erilaista suutinta mahdollistavat eri pintavaihtoehtoja ilman, että sinun täytyisi vaihtaa itse laitetta. Käyttäjäystävällinen ja ergonominen manuaalipistooli kestää pitkässäkin työvaiheessa ja on pieniinkin tiloihin sopiva. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat kestävät vesipohjaisten maalien ja vaativienkin pinnoiteaineiden käyttöä.

Elektrostaattinen GM5000 »
AirCoat GM4700 »
PROTEC GM 1-350 »
PILOT Premium »

Automaattipistoolit

WAGNER-automaattipistoolit maali- ja pinnoitelevitykseen

Jauhe- eli pulverimaalaus

Corona-automaattipistooli on turvallinen ja edullinen jauhemaalauksen väline. Sen sokkeloliitännät estävät jauheen saostumista ja suojaavat korkeajännitteeltä. Coronoissa on myös vaihdettavat elektrodisuojat.

Tribo-malliset automaattipistoolit sopivat sekä perinteisten jauheiden että yhteensopivien metallijauheiden levittämiseen. Pistooli on osittain purettavissa ja sen huolto on edullista vaihdettavien osien ansiosta. Tribo-automaattipistoolit ovat myös muokattavissa tietyille jauheille ja menetelmille sopiviksi.

Corona »
Tribo »

Märkämaalaus

AirCoat-korkeapainepistooli soveltuu pidempäänkin kestävään maalaus- tai pinnoiteprosessiin ergonomisen rakenteensa ja korkean toimintavarmuutensa ansiosta.
Huippujoustavat ja kevyet automaattipistoolit vastaavat märkämaalauksen vaativiinkin tarpeisiin.  Innovatiivisen sumutustekniikan lisäksi niissä on kompakti ja kestävä rakenne, jonka ruostumattomat teräsosat kestävät käytännössä kaikkia maalilaatuja.

Ilma-avusteisten automaattipistoolien kaikki maali- ja pinnoitemateriaaleja koskevat pinnat ovat ruostumatonta terästä. Laite soveltuu muotoilunsa ja kestävyysominaisuuksiensa ansiosta haastavaankin märkämaalaukseen.

Elektrostaattinen GA5000 »
AirCoat GA4000 »
Airless GA 250AL/400AL »
PILOT WA 700/900 »