Korkeapainekalvopumput Wagnerilta | Kustannustehokas ja joustava
Ajankohtaista

Kätevä ja kustannustehokas kalvopumppu

By 25.1.2018 helmikuu 8th, 2018 No Comments

Cobra kalvopumput ovat olleet markkinoilla jo pitkään, mutta ne ovat silti monelle tuntemattomat, vaikka kilpailijoilla vastaavaa teknologiaa ei oikeastaan ole edes tarjolla. Myöskään kalvopumppujen teknologia ja sen tarjoamat hyödyt eivät ole kaikkien tietoisuudessa. Kalvopumpuissa on myös määrällisesti vähemmän kuluvia tai huoltoa vaativia osia, jolloin pitkän tähtäimen käyttökustannukset jäävät pienemmiksi ja käyttö on luotettavampaa.

Hävikin pienentäminen

Kalvopumput pienentävät pinnoitusmateriaalin hävikkiä muutamalla eri tavalla. Toimiakseen tehokkaasti, kalvopumppu tarvitsee vähemmän maalia nestetilaan verrattuna perinteiseen mäntäpumppuun, joten huuhtelu- ja värinvaihtovaiheessa ylijäänyttä materiaalia häviää vähemmän. Erityisesti Cobrassa on pieni nestetilavuus, jolloin sekä materiaalin että pesuohenteen hukka on pienempi kuin mäntäpumpuissa. Kalvopumppu toimii tehokkaasti myös pienemmällä paineella, jolloin maalaaminen on kontrolloidumpaa ja maalia ei mene hukkaan ohiruiskutuksen takia.

Myyntihenkilökuntamme vastaa mielellään lisäkysymyksiisi:

Juho Selin
juho.selin@wagner-group.com
040 3503 464

Englanninkieliset esitteet Cobra-korkeapainekalvopumpuista täällä

Joustava käytettävyys

Koska kalvopumppu toimii aina 30barin paineesta 250barin saakka, myös sen käyttö on joustavaa. Korkealla paineella (250bar) käytettäessa, letkun pituus voi olla 10% pidempi kuin perinteisissä mäntäpumpuissa. Tämä tarjoaa liikkuvuusetuja erityisesti isoissa teollisuushalleissa ja tuotantolaitoksissa, joissa työpisteiden välimatkat ovat suuret. Cobraa voidaan käyttää pysty- tai vaakatasossa, imuletkulla tai säiliöllä, jotka vielä puolestaan lisäävät joustavuutta työskentelyyn.

Laatu

Laadukas maalausjälki syntyy erityisesti tasalaatuisesta syötöstä sekä helppokäyttöisyydestä lähes kaikille materiaaleille aina korkeaviskoosisiin materiaaleihin asti.