Jauhemaalauslaitteet

Jauhesovellukset automaattisista käsitoimisiin laitteisiin

Tutustu jauhemaalauksen eli pulverimaalauksen ratkaisuihimme syötössä, levityksessä, muovikaapeissa sekä sekoituksessa ja annostelussa. Klikkaamalla tuotteen nimeä voit lukea lisätietoa pdf-esitteestämme (englanniksi).

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Syöttö

WAGNER-tuotteet injektoreista ja pumpuista jauhekeskuksiin tekevät jauhemaalien ja muiden jauhemaisten pinnoitteiden syötöstä siistiä ja tehokasta.

WAGNER-jauhekeskukset

PrimaCenter on kompakti ja vähän tilaa vievä jauhekeskus, jonka nopeat värinvaihdot tekevät siitä tehokkaan värin- kuin ajankäytöltään. Niin ikään nopeisiin värinvaihtoihin suunniteltu PXM Powder Center mahdollistaa jopa 27 maalipistoolin käyttön. SuperCenter-jauhekeskukseen integroitu kuljetusjärjestelmä varmistaa jauhemaalin tasaisen siirron keskeytyksittä. SuperCenteriin voidaan yhdistää parhaimmillaan 22 maalipistoolia.

PrimaCenter »
PXM Powder Center »
SuperCenter – Kysy lisää myyjiltämme

Levitys

Manuaalinen SPRINT X on sekä toiminnallinen että tyylikäs. Yksikössä on laaja valikoima toimintoja eri pinnoitustuloksille. Erilaisia letkuja ja muita osia yhdistelemällä SPRINT on muokattavissa vaativienkin kohteiden pinnoittamiseen.

SPRINT X »

Lue sivuiltamme lisätietoa jauhemaalauksessa käytettävistä manuaalipistooleista ja automaattipistooleista.

Maalauskaapit

Manuaaliset maalauskaapit toimivat sekä omina yksikköinään että automaattijärjestelmiin integroituina. BASIC-mallit ovat kustannustehokkaita, niin yksittäisten osien kuin pienien erien pinnoittamiseen sopivia maalauskaappeja. ID-maalauskaappi soveltuu pienten ja suurien erien pinnoittamiseen sarjatuotantona.

BASIC »
ID »

Automaattiset maalauskaapit sopivat vaativiinkin työympäristöihin kestävän rakenteensa ja helpon huollettavuutensa ansiosta. Ne sopivat sekä yksittäis- että monivärijärjestelmiin. ICM-Multicycylonen kaapit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Se sopii sekä automaattiseen jauhemaalaukseen että manuaaliseen monivärimaalaukseen. PVC-rakenteinen SuperCube tarjoaa nopeimman mahdollisen värinvaihdon automaattisessa jauhemaalauksessa. Kompakti suunnittelu, kopin lattioiden automaattinen puhalluspuhdistus sekä loistava pinnoitusjälki tekevät siitä tehokkaan ja helppokäyttöisen.

ICM-Multicyclone »
SuperCube »

Sekoitus ja annostelu

Joustavat ja kätevästi liikuteltavat WAGNER-traverssit tekevät myös 3D-pinnoituksesta sujuvaa. Niiden käyttö mahdollistaa monipuoliset pinnoitukset kustannustehokkaasti ilman kalliita robotteja. Luotettavat ja tarkkuudeltaan korkealuokkaiset ohjausjärjestelmät ovat optimaalisia tehokkaiden pulverimaalausjärjestelmien luomiseen. Ohjausjärjestelmä valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan, ja niihin voidaan liittää useita maalipistooleja. Ohjausyksiköissä on kattavasti toimintoja erinoimaisen pinnoitustuloksen sekä sujuvan prosessin takaamiseksi. Selkeä näyttö helpottaa monimutkaistenkin toimintojen ohjaamista.

Traverssit »
Ohjausjärjestelmät »

Kansainvälisesti arvostetut WAGNER-tuotteet

WAGNER-osaamista hyödynnetään esimerkiksi metalliteollisuudessa (mm. puutarhakalusteet, urheiluvälineet, sähkökeskukset, kodinkoneet), autoteollisuuden alihankinnassa (alumiini- ja teräsvanteet) sekä kuljetusteollisuudessa (mm. linja-autot, rautatiekalusto, nosturit, kaupalliset ajoneuvot).

Ota yhteyttä ja kysy lisää